logo
Clarkia voor een "Blije Herinnering" in Speksteen
Home
Wat is Clarkia
Nieuws
Workshops
Kinderworkshop
Cursusresultaten
oudere resultaten
Slideshow 2020
Slideshow 2019
Slideshow 2018
Slideshow 2017
Slideshow 2016
Slideshow 2015
Slideshow 2014
Slideshow 2013
Aan het werk...
Kinderworkshop

Soms  zit je even niet zo lekker in je vel... Dat kan om allerlei redenen zijn:

Er is iemand of een geliefd huisdier overleden.... scheiding... op school gaat het niet goed... weinig vriendjes.... Noem maar op!

Om even een duwtje in de rug te geven organiseer ik op woensdagmiddag de workshop "blije herinneringen in Speksteen" Tijdens een blok van 5 middagen worden er kleine beeldjes van speksteen gemaakt.in een groepje van  maximaal 6 kinderen.Tijdens deze workshop  is er tijd en aandacht voor uw kind . Niets moet, alles mag! Het belangrijkste is dat het een fijne middag wordt, waarin je helemaal jezelf mag zijn. Uit ervaring blijkt dat het ontspannend werkt als je met speksteen bezig bent. Vaak wordt er van alles verteld , terwijl je lekker aan het werk bent.  Als ex- juf van een basisschool weet ik hoe graag kinderen creatief bezig willen zijn , maar OOK dat er eigenlijk altijd TIJD tekort is voor het verhaal achter het kind. 

Daar wil ik graag wat aan doen, vandaar deze workshop op de woensdagmiddag!

Plaats: Oostpolderweg 43, 2741MD Waddinxveen                                            Tijd: 14.30 - 16.00 uur

Kosten: Cursusblok van 5 woensdagen:  40 euro  (vooraf betalen)                                                   ( inclusief steen / materiaal / iets lekkers /drinken) 

                  Startdatum : in overleg

Voor data of opgeven   : Neem contact met mij op (  Tel. 06- 40211403 ).... hou deze website ( www.clarkia.nl ) of Facebook : "Clarkia" in de gaten... 


Clarkia  | info@clarkia.nl